miercuri , 30 septembrie 2020, 16:54
Home / Local / Actualitate / REŢINUŢI PENTRU INFRACŢIUNI DE FURT

REŢINUŢI PENTRU INFRACŢIUNI DE FURT


Doi tineri bârlădeni au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Pentru probarea activităţii infracţionale a celor doi au fost efectuate şi percheziţii domiciliare.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au efectuat o acţiune în data de 10.06.2017 pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de furt.
În baza autorizaţiilor emise de instanţă, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de percheziţii domiciliare în scopul probării activităţii infracţionale pentru B. Ionuţ şi H. Andrei, ambii de 17 ani, din municipiul Bârlad.
Cei doi sunt bănuiţi de comiterea a 5 infracţiuni de furt calificat, din locuinţe şi din autoturisme. Faptele au fost comise pe raza municipiului Bârlad, în perioada noiembrie 2016 – iunie 2017. Prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunilor de furt este în valoare de aproximativ 15000 lei. Cei doi ar fi sustras laptop-uri, bijuterii şi bani.
În urma probatoriului administrat, cei doi bănuiţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
La acţiunea desfăşurată în data de 10.06.2017, poliţiştii de investigaţii criminale au fost sprijiniţi de poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cod Roșu de inundații în județul Vaslui!

Județul Vaslui se află sub avertizare COD ROȘU de inundații, până la ora 15:00. Ca …

S-a stins din viață profesorul Dan Ravaru!

Omul de cultură, neobositul publicist, pasionatul folclorist DAN RAVARU a plecat pe drumul fără întoarcere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *