luni , 17 decembrie 2018, 12:05
Home / Local / Actualitate / Rămas bun, ani de gimnaziu!

Rămas bun, ani de gimnaziu!


O nouă generaţie de elevi ai Şcolii “Dimitrie Cantemir” Vaslui şi-a luat zborul către noi orizonturi. Conducerea gimnaziului a ţinut să-i cinstească în cadru festiv, strigând pentru ultima oară catalogul.
“Este un moment emoţionant, ţinând cont că ne despărţim de o nouă generaţie de elevi. Suntem bucuroşi că am ajuns la un capăt de drum cu ei. Suntem foarte mândri de ceea ce au realizat şi de faptul că au fost elevii şcolii noastre. Sunt foarte mulţi copii cu rezultate foarte bune. Vreau să profit de acest moment şi să transmit mesajul meu de mulţumire părinţilor, care au fost întotdeauna alături de noi, iar rezultatele de anul acesta au fost dintre cele mai bune. Avem încredere în această generaţie la examenul de evaluare naţională”, a declarat Petru Asmarande, directorul Şcolii “Dimitrie Cantemir” Vaslui.
Datorită rezultatelor excelente obţinute atât la învăţătură, cât şi la olimpiadele şi concursurile şcolare, şef de promoţie în acest an este Diana Savin. Ea a fost felicitată de conducerea şcolii, care nu i-a uitat pe elevii cu rezultate excelente la olimpiadele şi concursurile naţionale, toţi primind diplome de excelenţă.
Emoționante au fost și intervențiile părinților, care printre lacrimi au mulțumit corpului profesoral al școlii pentru răbdarea, exigența și eforturile depuse în formarea unor caractere frumoase și a unor adolescenți competitiv prin competențele dobândite pe băncile gimnaziului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

La un pas de tragedie

O mama și doi copii, din localitatea 7 Case, comuna Costești, au fost la un …

Maratonul tradițiilor la Festivalul ”Datina”

Peste o mie de copii au participat la ediția din acest an a Festivalului interjudețean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *