duminică , 21 octombrie 2018, 10:28
Home / Local / Actualitate / Aproape 2.000 de tineri şi copii au participat la Festivalul Internaţional “Prietenia”

Aproape 2.000 de tineri şi copii au participat la Festivalul Internaţional “Prietenia”


Timp de două zile, Teatrul de Vară din Vaslui a fost animat de tineri, copii şi părinţi, care au dorit să-i vadă la lucru pe participanţii de la Festivalul Internaţional de dans şi gimnastică “Prietenia”. Ediţia din acest an a atras ca un magnet aproape 2.000 de copii şi adolescenţi din toată ţara, dar şi din străinătate. Formaţiile prezente s-au evidenţiat prin calitate artistică şi prestaţii demne de adevăraţi profesionişti, astfel că juriul a avut o misiune destul de dificilă. Concurenţii au punctat şi la ţinută, vestimentaţiile fiind demne de o acţiune de prezentare de modă.
“Este minunat că avem tineri care pot şi vor să intre în viaţă cu forţa şi pasiunea pe care o au în timpul dansului. Am văzut până acum formaţii bine pregătite, am văzut costume deosebite, care reflectă preocupare din partea instituţiilor şi a părinţilor, am văzut momente originale şi pline de expresivitate. Ne bucurăm că tradiţia acestui festival merge mai departe, bucurându-se de acelaşi interes ca şi până acum”, a spus Alice Vârlănuță, directorul festivalului.
Evenimentul s-a bucurat de sprijinul primăriei, edilul Vasluiului ocupându-se îndeaproape ca festivalul să se desfăşoare cum se cuvine.
Pe scena Teatrului de Vară au concurat aproape 140 de formaţii din ţară, Moldova, Ucraina și Bulgair, iar indirect au participat formaţii din Rusia, Ungaria, Australia, Bulgaria, Cehia, Turcia şi Africa de Sud.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Huși a împlinit 68 de ani de existență

Astăzi, subprefectul Mircea GOLOGAN a participat la festivitățile dedicate împlinirii a 68 de ani de …

CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET

Poliția Română, împreună cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *