marți , 23 octombrie 2018, 21:25
Home / Local / Actualitate / Doi tineri, retinuti pentru talharie!

Doi tineri, retinuti pentru talharie!


Doi tineri în vârstă de 15, respectiv 16 ani, din municipiul Bârlad, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie, au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a doi tineri în vârstă de 15 și 16 ani, ambii domiciliați în municipiul Bârlad. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă asupra unei femei de 67 de ani, din aceeași localitate.
În fapt, în după amiaza de 07 mai a.c., în timp ce femeia se deplasa pe raza municipiului Bârlad, tinerii i-au smuls geanta din mână și au fugit. În poșetă femeia avea două telefoane mobile, bani și bunuri personale.
În urma activităților desfășurate de polițiști, o parte din prejudiciu a fost recuperat și restituit părții vătămate.
Cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Miliția a fost atracția zilei la Retro Parada Toamnei

Iubitorii de maşini istorice şi-au dat întâlnire în centrul Vasluiului, acolo unde s-a desfăşurat Retro …

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *