marți , 23 octombrie 2018, 10:23
Home / Local / Actualitate / Parteneriat cu Liceul ”Ion Mincu”

Parteneriat cu Liceul ”Ion Mincu”


Dascălii și elevii Liceului ”Ion Mincu” (LIM) Vaslui au adus un zâmbet pe fețele copiilor aflați în Centrul Agape al Fundației Spurgeon.
Astfel, reprezentanții acestei instituții de învățământ au făcut o surpriză celor 12 copii aflați în centru.
Cadouri constând în îmbrăcăminte, jucării, dulciuri și fructe au fost oferite micuților de către mai mulți reprezentanți ai LIM.
”Este o bucurie pentru noi, o surpriză frumoasă. Sincer nu ne așteptam să avem oaspeți, însă e o dovadă că centrul nostru este prezent în comunitate, implicându-ne în diferite activități. Sperăm ca acțiunile noastre să fie de folos copiilor
Timp de câteva ore emoția și bucuria a fost la ea acasă în centrul de la Agape, copii oferind la rândul lor, în timp ce deschideau cadourile, povești, emoții, zâmbete și îmbrățișări.
”Am încheiat un parteneriat de durată, cu ajutorul căruia vom iniția mai multe activități. Intenționăm să-i formăm în anumite meserii, dorința noastră fiind de a derula cursuri de ucenicie. Suntem convinși că este rolul și datoria noastră e să venim cu soluții pentru rezolvarea problemelor sociale, dar și să sprijinim persoanele care se află în dificultate”, au apreciat dascălii Liceului ”Ion Mincu”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Părinții vicelui Trifan, premiați de primarul din Miclești

Astăzi, primăria Miclești a organizat Sărbătoarea Toamnei, prilej pentru a sărbători perechile care au împlinit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *