vineri , 25 septembrie 2020, 20:33
Home / Sport / Sporting Juniorul a devenit campioana României la Under 17

Sporting Juniorul a devenit campioana României la Under 17


Sporting Juniorul Vaslui uimește lumea fotbalul românesc. Munca de ani de zile a neobositului Cornel Cracea dă roade. După titlul național la juniori D, formația vasluiană ”recidivează”, devenind campioana României și la Under 17.
Finala cu CS Municipal Râmnicu Vâlcea a fost decisă la penalty-uri. La finalul celor 80 de minute scorul a fost egal, 1-1, după ce vasluienii au deschis scorul prin Hagiu, iar Casoni a egalat pentru vâlceni cu 9 minute înainte de final. La loviturile de departajare au înscris: Grigoraș, Cracea și Ailenei pentru Vaslui, respectiv Simeanu și Casoni pentru Municipal Râmnicu Vâlcea. Au ratat: Drăgan și Grigore, respectiv Ivan, Dican și Neacșu.
Vasluiul a dat cel mai tehnic jucător, prin Octavian Cracea, iar portarul Ionuț Ailenei a fost declarat jucătorul finalei.
Sporting Juniorul a atras privirile multor impresarii și oficiali din fotbalul românesc, prezenți la finala de la Buftea. Cu un an mai mici față de adversari, puștii Vasluiului a demonstrat că au potențial și că sunt cei mai buni din țară.
Cu toții au ținut să-l felicite pe Cornel Cracea, pentru ceea ce a realizat la Vaslui, fiind un club care rivalizează cu marile centre de copii și junior din România.
Atletico Vaslui: 1. Ailenei (cpt) – 6. Ed. Grigore, 17. G. Grigoraș, 3. A. Drăgan, 18. Șt. Ștefanovici (15. M. Chiorean, 53) – 14. B. Baciu (20. Al. Codreanu, 69), 10. M. Pipos (80. I. Oblejniuc, 53) – 19. V. Hagiu, 8. Oct. Cracea, 7. M. Ciobotaru (5. D. Andrei, 50) – 30. L. Gherase (11. A. June, 41). Antrenor: Costel Solomon. Rezerve: 12. D. Zvoronciuc, 23. A. Mihai.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *