luni , 15 octombrie 2018, 14:55
Home / Local / Actualitate / Participare numeroasă

Participare numeroasă


Grădiniţa nr. 3 Vaslui, sub coordonarea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a Primăriei Vaslui, a organizat cea de-a cincea ediţie a Festivalului de gimnastică şi dans “Speranţa”. Evenimentul s-a bucurat de o largă participare, aproape 2.000 de preşcolari şi elevi concurând pentru premiile oferite de organizatori.
”Considerăm că a fost o acţiune reuşită, într-un cadru de vis, cum este Teatrul de Vară. Mulţumim primăriei pentru că ne-a asigurat locaţia şi logistica pentru buna desfăşurare a evenimentului. Concursul organizat de noi reprezintă de fapt o pledoarie pentru dans, pentru mişcare. Dansul este unul dintre cele mai frumoase şi complexe sporturi. Înseamnă implicare şi responsabilitate, pentru că astfel copilul învaţă să se adapteze în grup, învaţă să respecte regulile acestuia, să asculte, să îşi ajute echipa la nevoie, să o încurajeze, trăieşte spiritul de competiţie. Sunt motive suficiente că să afirmăm că, indiferent de rezultatele obţinute în urmă jurizării, toţi copiii care au participat la Festival au fost câştigători”, a declarat Cristina Lefter, directoarea Grădiniţei nr. 3 Vaslui.
Piticii care au urcat pe scena Teatrului de Vară au strălucit prin dans, totul pentru un spectacol reuşit. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării pentru ca atmosfera să fie una a veseliei.
Festivalul a avut în acest an caracter interjudeţean şi s-a desfăşurat pe zone. În afară de Vaslui, evenimentul a atras copii şi din Huşi, Negreşti, Botoşani, Bacău şi Iaşi. În total au concurat peste 100 de formaţii de gimnastică şi dans.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Accident grav la Mărul de Aur

Trei persoane au fost băgate în spital de un șofer din Vaslui, care a provocat …

Veșmintele Sfintei Parascheva, purtate pe străzile Vasluiului

Zeci de vasluieni au participat la o procesiune cu racla în care se află veşmintele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *