marți , 19 februarie 2019, 09:12
Home / Sport / Handbaliștii juniori III de la LPS Vaslui au devenit vicecampionii României

Handbaliștii juniori III de la LPS Vaslui au devenit vicecampionii României


Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a obținut o nouă performanță notabilă, umbrită doar de maniera de arbitraj din finala mare, cu Știința Municipal Bacău. Arbitrii delegați au reușit să încline balanța în favoarea băcăoanilor, care au avut un singur avertisment și au beneficiat de câteva faze controversate, pe când în tabăra vasluiană au fost arătate mai multe eliminări de două minute, lucru ce a adus o anumită precipitare în jocul grupului, care nu a mai avut luciditatea din semifinala cu CSȘ Galați, câștigată cu scorul de 29-22.
În grupe, LPS Vaslui a trecut de CSȘ Bacău, 25-24, Minaur Baia Mare, 24-23, și CSM București, 28-22.
De remarcat faptul că jucătorii antrenați de profesorii Liviu Gugleș și Alexandru Zaharia nu au pierdut niciun meci până în finala mare, având o singură remiză, în faza zonală.
Vasluienii au avut doi jucători în echipa turneului final. Florin Ciurescu a fost desemnat cel mai bun inter dreapta, iar Adrian Matei a fost declarat cea mai bună extremă stânga.
”Îmi pare rău pentru munca acestor copii. Sunt multe de comentat, însă e frustrant ceea ce s-a întâmplat în finală. Am fost avertizat, dar n-am crezut că se ajunge aici. Am avut și noi carențele noastre. Nu am mai avut claritate în joc, așa cum am făcut-o până la acest meci. Felicit echipa pentru rezultatele din acest sezon. E o generație de aur, care a dovedit că prin muncă se pot obține cele mai bune performanțe”, a spus Liviu Gugleș.
Lotul juniorilor III este format din Ionuț Tănasă (LPS Vaslui), Ionuț Morărașu, Sorin Potorac (Liceul ”Mihail Kogălniceanu”), Răzvan Chiratcu, Radu Hordilă (ambii Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui), Fabian Hrum (Școala ”Elena Cuza” Vaslui), Octavian Popovici, Cosmin Cavalciuc (ambii de la Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui), Cosmin Vulpe (Școala ”George Tutoveanu” Bârlad), Matei Luncanu, Eduard Radu, Ștefan Oțel, Anton Rareș, Florin Ciurescu și Adrian Matei (toți de la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *