marți , 17 iulie 2018, 03:38
Home / Local / Actualitate / Cornelius Drăgan a obținut în luna mai alte patru premii

Cornelius Drăgan a obținut în luna mai alte patru premii


Scriitorul vasluian, Cornelius Drăgan, obține premii şi în 2017. Aceasta a obţinut Premiul III la secţiunea “proză scurtă” a Festivalului-concurs de literatură „Rezonanţe udeştene”, concurs organizat la Suceava, în memoria scriitorului Eusebiu Camilar. Cornelius Drăgan nu a fost prezent la premiere, nereuşind să ajungă în timp util de la Vişeul de Sus, unde a primit un alt Premiu III, la secţiunea “volum”, la Festivalul naţional literar ”Armonii de primăvară”. Un premiu preţios, în contextul în care volumul de debut al poetului vasluian a intrat în competiţie cu numeroase volume semnate de scriitori consacraţi, de anvergură, membri cu state vechi în Uniunea Scriitorilor.
“Faptul că un volum de debut a reuşit această performanţă, pentru mine este extrem de important. Preşedintele juriului a fost Ioan Moldovan, un poet consacrat şi o voce în domeniu, iar un premiu acordat de dumnealui este un lucru deosebit”, a spus Cornelius Drăgan.
Luna mai a fost bogată în premii pentru scriitor. Volumul „Muşcătura fluturelui japonez” a obţinut Premiul special la secţiunea “debut cu volum de poezie” a Festivalului naţional de poezie „Virgil Carianopol” Caracal, una dintre cele mai apreciate competiţii literare la nivel naţional.
Cornelius Drăgan a mai obţinut Mentiune, la secţiunea “teatru” a Festivalului-concurs naţional de cultură şi literatură „Primăvara albastră”, de la Pucioasa, judeţul Dâmboviţa.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Funcția de șef la Rutieră, în continuare vacantă

Postul de șef al Serviciului Poliției Rutiere Vaslui rămâne în continuare vacant. Niciunul din cei …

Școala Gimnazială ”Ionel Miron” Ivănești, premiată la Concursul de proiecte de mediu

Școala Gimnazială ”Ionel Miron” Ivănești a obținut premiul 2 la secțiunea gimnaziu la Concursul Național …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *