duminică , 20 septembrie 2020, 10:16
Home / Local / Actualitate / Acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere in municipiul Barlad

Acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere in municipiul Barlad


La sfârșitul săptămânii, polițiștii Biroului Rutier Bârlad au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării normelor rutiere privind oprirea și staționarea neregulamentară, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, respectiv încălcarea, de către pietoni, a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au acţionat la sfârșitul săptămânii pe raza municipiului Bârlad pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere privind oprirea și staționarea autovehiculelor pe drumurile publice, precum și a celor care nu respectă regulile privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public, prin locurile special amenajate şi semnalizate. De asemenea, polițiștii au acționat și pe linia indisciplinei pietonilor angajaţi în traversare prin loc nepermis.

În urma acţiunii, poliţiştii au aplicat 283 de sancţiuni contravenţionale participanților la trafic care nu au respectat normele rutiere, în valoare totală de 27.050 de lei. Dintre acestea, 165 au fost aplicate conducătorilor auto pentru oprire neregulamentară.
De asemenea, 36 de pietoni au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea regulilor privind traversarea drumurilor publice.
Totodată, au fost reținute 15 permise de conducere, 9 dintre acestea pentru neacordare de prioritate, 4 pentru depășire și 2 pentru alte abateri.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *