miercuri , 30 septembrie 2020, 18:09
Home / Sport / HC Vaslui a început pregătirile pentru noul sezon

HC Vaslui a început pregătirile pentru noul sezon


HC Vaslui se pregătește de noul sezon. În lotul pentru viitoare ediție de campionat vor fi multe noutăți. Deocamdată, staff-ul administrativ a reușit să-i păstreze la echipă pe Valentin Anton, Mihai și Gabriel Bujor, care au perfectat prelungirea contractelor.
”Este al zecelea an de când evoluez la Vaslui. Sper să fie la fel de bun ca acesta, fără accidentări și cu rezultatele cele mai bune. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am realizat. A fost un sezon reușit, dar se poate și mai bine”, a spus Valentin Anton.
Mihai și Gabriel Bujor au mai semnat pe încă un sezon, iar cei doi gemeni speră să aibă un nou campionat excelent la Vaslui.
”Am ajuns la un acord cu Vasluiul, semnând pe încă un sezon. Suntem apreciați pentru ceea ce facem și de aceea am ales să continuăm. Sperăm ca în sezonul următor să facem o figură și mai frumoasă față de actualul campionat. Sper să fim mai uniți în unele momente ale campionatului și să încercăm să atingem aceeași performanță ca în acest sezon. Totul a fost bine în ultimul sezon. Ne-am îndeplinit obiectivul. Am avut și plusuri, și minusuri, însă ne-am dovedit că putem trece peste anumite piedici și să facem o performanță frumoasă pentru HC Vaslui”, a spus Mihai Bujor.
Gabriel Bujor recunoaște că a fost ofertat de mai multe echipe, însă a ales Vasluiul, pentru că se simte bine aici: ”Am avut multe oferte, mult mai bune financiar. Am ales să rămân, fiindcă aici sunt apreciat la adevărata valoare. De aici am ajuns la echipa națională, chiar dacă mulți spun că de la echipele mici ajungi mai greu la echipa națională. Îmi doresc ca în noul sezon să terminăm pe 6. Acesta este obiectivul meu personal”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *