marți , 26 martie 2019, 00:40
Home / Local / Actualitate / Participare numeroasă la Concursul ”Edmond Nicolau”

Participare numeroasă la Concursul ”Edmond Nicolau”


Preocupările în domeniu şi prestigiul profesional al cadrelor didactice din învățământul profesional și tehnic și al elevilor din învățământul tehnologic s-au evidențiat în cadrul activității care s-a desfasurat la Liceul „Ștefan Procopiu”, în cadrul Concursului Național de comunicări științifice ”Edmond Nicolau”.
Evenimentul se adresează elevilor şi cadrelor didactice din învăţământul tehnologic preuniversitar, studenţilor, agenţilor economici şi altor membri ai comunităţii locale. Secțiunile concursului sunt strategii didactice în predarea disciplinelor în învăţământul profesional şi ethnic; noile tehnologii-o provocare pentru învăţământul românesc. Modele de proiecte europene privind implicarea elevilor/studenţilor pe piaţa europeană – exemple de bune practice; actualităţi din domeniul specializării în sprijinul învăţării permanente. Metode de evaluare pentru obţinerea competenţelor vizate; creativitatea elevilor cu 7 subsecțiuni: Aplicații electrice, Automatizări, Electronica în toate, Fizică și tehnologii, Pagini web, Prezentări ppt, Eco design.
La ediția din acest an au fost prezentate 87 lucrări de specialitate ale profesorilor, însumând 108 cadre didactice, și 79 lucrări la secțiunea „Creativitate elevi”, la care au contribuit aproximativ 110 elevi, din care 53 lucrări cu participare directă.
La activitate, alături de cei aproximativ de 60 de elevi participanți și aproximativ 35 de profesori îndrumători de la liceele tehnologice din județul Vaslui și din județele Iași, Galați, Neamț, Bihor, Alba, au participat reprezentanți de la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Primăria Vaslui, Facultatea de constructii de mașini Iași, Facultatea de inginerie Bacău, Facultatea de protecție a mediului Iași, Firma Techno Volt București.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Au început lucrările de asfaltare

Autoritățile din comuna Ștefan cel Mare anunță că au demarat investițiile de asfaltare a satului …

Accident spectaculos la Brodoc

Trei persoane au trăit un adevărat coșmar, după ce au fost victimele unui accident teribil, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *