marți , 16 octombrie 2018, 15:48
Home / Local / Actualitate / Alertă în zonă Spitalului Judeţean, unde a fost găsit un colet suspect

Alertă în zonă Spitalului Judeţean, unde a fost găsit un colet suspect


Zeci de poliţişti, jandarmi şi lucrători din SRI intervin, luni după-amiază, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce în staţia de autobuz din faţa unităţii medicale a fost găsit un colet suspect. Autorităţile au intervenit în urma unei sesizări făcută la numărul de urgenţă 112 de către o femeie.
”Persoana care a sunat la 112 a precizat faptul că lângă o bancă din staţia de autobuz se află o geantă cu o cutie suspectă înăuntru. În consecinţă, mai multe echipaje de poliţie s-au dus în zonă pentru a asigura perimetrul”, a declarat responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.
Pe lângă asigurarea perimetrului pe o rază de aproximativ 50 de metri, poliţiştii au dispus închiderea magazinelor din zonă. Totodată, traficul rutier şi de pietoni a fost blocat pe unul din sensurile de mers de pe bulevardul Ştefan cel Mare din Vaslui, circulaţia desfăşurându-se alternativ pe cealaltă bandă. De asemenea, în zonă se află şi o maşină de pompieri, precum şi mai multe echipaje ale Poliţiei Locale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cornelius Drăgan, la prima expoziție foto personală

Economistul Cornelius Drăgan a prins gustul arte fotografice, fiind captivat de modul în care se …

Ștafeta Veteranilor a ajuns la Vaslui

Câțiva maratoniști din Bârlad și Vaslui participă la Ștafeta Veteranilor, care a ajuns luni seara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *