miercuri , 19 iunie 2019, 06:38
Home / Local / Actualitate / Alertă în zonă Spitalului Judeţean, unde a fost găsit un colet suspect

Alertă în zonă Spitalului Judeţean, unde a fost găsit un colet suspect


Zeci de poliţişti, jandarmi şi lucrători din SRI intervin, luni după-amiază, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce în staţia de autobuz din faţa unităţii medicale a fost găsit un colet suspect. Autorităţile au intervenit în urma unei sesizări făcută la numărul de urgenţă 112 de către o femeie.
”Persoana care a sunat la 112 a precizat faptul că lângă o bancă din staţia de autobuz se află o geantă cu o cutie suspectă înăuntru. În consecinţă, mai multe echipaje de poliţie s-au dus în zonă pentru a asigura perimetrul”, a declarat responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.
Pe lângă asigurarea perimetrului pe o rază de aproximativ 50 de metri, poliţiştii au dispus închiderea magazinelor din zonă. Totodată, traficul rutier şi de pietoni a fost blocat pe unul din sensurile de mers de pe bulevardul Ştefan cel Mare din Vaslui, circulaţia desfăşurându-se alternativ pe cealaltă bandă. De asemenea, în zonă se află şi o maşină de pompieri, precum şi mai multe echipaje ale Poliţiei Locale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bărbat din Grivița, plasat sub control judiciar pentru violență în familie

Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Grivița, județul Vaslui a fost reținut pentru …

Video:Comuna Roșiești a fost în sărbătoare!

Ziua comunei Rosiesti a fost marcatã, cu cea de-a XV-a editie a Sãrbãtorii Comunei.  Cateva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *