luni , 12 noiembrie 2018, 23:41
Home / Local / Actualitate / Trofeul festivalului a ajuns la Vaslui

Trofeul festivalului a ajuns la Vaslui


Lorena Popa, o fetiţă în vârstă de 5 ani, din Vaslui, a reprezentat cu cinste județul la ediția din acest an a Festivalului Internaţional de interpretare vocală ”Mărul de Aur”, de la Bacău.
Interpretarea sa a fost una de excepţie, impresionând publicul care a umplut sala. Dovadă că membrii juriului au răsplătit talentul Lorenei, aceasta primind trofeul categoriei. Vocea de înger a micuței a atras privirile maestrului Nicolae Botgros. Dirijorul Lăutarilor a ținut să o strângă în brațe și să o felicite, afirmând că ”rar mai auzi o vocea atât de caldă și curată”.
„Lorena este una dintre cele mai promiţătoare voci din Vaslui. Interpretarea ei a sensibilizat publicul şi a primit meritat premiul cel mare”, a declarat bunica fetei, Vestinica Vucichi cea care a avut grijă de la vârsta de doi ani și care i-a descoperit talentul, cu ajutorul educatoarei de la grădinița din Vetrișoaia.
Lorena Popa nu este o străină de marile scene. Vasluianca, deși are numai cinci ani, deține un palmares de invidiat. Ea a reușit să culeagă simpatie și la emisiunea de televiziune ”Next Star”, dar și la alte festivaluri de muzică populară din țară. La ”Lifa de Aur”, Lorena a primit din partea juriului premiul II.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Carte de identitate și permis de conducere false, descoperite la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit ascunse în …

INFRACȚIUNI RUTIERE CONSTATATE DE POLIȚIȘTII VASLUIENI

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane, depistate săptămâna trecută pe drumurile publice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *