duminică , 20 septembrie 2020, 15:10
Home / Local / Actualitate / Trofeul festivalului a ajuns la Vaslui

Trofeul festivalului a ajuns la Vaslui


Lorena Popa, o fetiţă în vârstă de 5 ani, din Vaslui, a reprezentat cu cinste județul la ediția din acest an a Festivalului Internaţional de interpretare vocală ”Mărul de Aur”, de la Bacău.
Interpretarea sa a fost una de excepţie, impresionând publicul care a umplut sala. Dovadă că membrii juriului au răsplătit talentul Lorenei, aceasta primind trofeul categoriei. Vocea de înger a micuței a atras privirile maestrului Nicolae Botgros. Dirijorul Lăutarilor a ținut să o strângă în brațe și să o felicite, afirmând că ”rar mai auzi o vocea atât de caldă și curată”.
„Lorena este una dintre cele mai promiţătoare voci din Vaslui. Interpretarea ei a sensibilizat publicul şi a primit meritat premiul cel mare”, a declarat bunica fetei, Vestinica Vucichi cea care a avut grijă de la vârsta de doi ani și care i-a descoperit talentul, cu ajutorul educatoarei de la grădinița din Vetrișoaia.
Lorena Popa nu este o străină de marile scene. Vasluianca, deși are numai cinci ani, deține un palmares de invidiat. Ea a reușit să culeagă simpatie și la emisiunea de televiziune ”Next Star”, dar și la alte festivaluri de muzică populară din țară. La ”Lifa de Aur”, Lorena a primit din partea juriului premiul II.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *