joi , 1 octombrie 2020, 23:36
Home / Local / Actualitate / Poliţiştii din Vama Albiţa au confiscat 400 de kilograme de tutun pentru narghilea

Poliţiştii din Vama Albiţa au confiscat 400 de kilograme de tutun pentru narghilea


Poliţiştii de frontieră şi vameşii din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit într-un autocar care efectua o cursă regulată între Chişinău şi Cluj-Napoca 400 de kilograme de tutun aromat pentru narghilea.
Întreaga cantitate de marfă, în pachete de câte un kilogram fiecare, era ascunsă în toaleta şi dormitorul şoferului, un tânăr de 28 de ani din România.
”Cele 400 de kilograme de tutun au fost găsite în urma controlului amănunţit efectuat asupra autocarului şi persoanelor, în baza profilului de risc. Marfa era ascunsă într-un compartiment din dormitorul şoferului, acoperite cu un capac, precum şi în locul rezervorului de apă din spatele toaletei şi sub toaletă, cu scopul sustragerii de la controlul de frontieră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Autorităţile vamale au confiscat întreaga cantitate de tutun, în valoare de 18.000 de lei. De asemenea, şoferul autocarului a fost amendat cu suma de 10.000 de lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui găzduiește în aceste zile Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice …

Părinții au dat năvală la o școală din Murgeni, crezând că le sunt testați și vaccinați copiii

O școală din orașul Murgeni a fost scena unei întâmplări rar întâlnite.  Părinții mai multor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *