sâmbătă , 23 martie 2019, 05:08
Home / Local / Actualitate / Angajaţii Fiscului, în grevă pentru a treia zi consecutiv

Angajaţii Fiscului, în grevă pentru a treia zi consecutiv


Cei 120 de angajaţi ai Fiscului din municipiul Vaslui sunt, miercuri, în grevă spontană pentru a treia zi consecutiv, nemulţumiţi de prevederile noii legi a salarizării unice în sectorul bugetar, care, în opinia lor, prevede reducerea salariilor. Ghişeele instituţiei nu au fost deschise deloc pentru contribuabili, aşa cum s-a întâmplat în zilele anterioare.
Ghişeele Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Vaslui au fost închise, miercuri, pe toata durata programului de lucru cu publicul, după ce cei 120 de angajaţi ai instituţiei din municipiul reşedinţă au refuzat să reia lucrul. Salariaţii sunt în a treia zi consecutiv în grevă spontană, aşa cum au denumit protestul declanşat încă din prima zi a săptămânii.
Spre deosebire de zilele anterioare, când s-au făcut încasări de taxe şi impozite de la contribuabili în primele două ore de program, angajaţii au început protestul chiar de la venirea la serviciu. O parte dintre aceştia au ieşit din birouri şi s-au adunat în holul de la parterul clădirii AJFP.
Pentru a justifica, în faţa contribuabililor, închiderea ghişeelor, salariaţii au lipit pe geamurile fiecărui ghişeu de lucru cu publicul hârtii prin care menţionează că se află în ”grevă spontană”.
Angajaţii Fiscului vasluian au spus că protestele vor continua pe termen nelimitat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Rezultate modeste la simulare

Simularea examenului de Evaluare Naţională i-a pus la grea încercare pe elevii clasei a opta …

Gazdă a Olimpiadei “Universul cunoaşterii prin lectură”

Școala Gimnazială Deleni a găzduit și organizat etapa județeană a Olimpiadei ”Universul cunoaşterii prin lectură”. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *