sâmbătă , 19 septembrie 2020, 20:23
Home / Local / Actualitate / VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!


Cei care vor să urmeze o carieră de ofițer de poliție mai au doar două săptămâni pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”. Pentru cei care vor să se încrie la școlile de poliție, se pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c..

Până la data de 26 mai 2017, se pot depune cererile candidaţilor pentru înscrierea la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
Pentru admiterea la școlile de poliție, candidaţi pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c., tot la Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri:
a) Academia de Poliţie „ Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti:
1. Facultatea de Poliție – 290 de locuri la frecvență, dintre care 8 pentru rromi, 6 pentru maghiari şi 4 pentru alte minorităţi, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenţii care au minim 1 an vechime în cadrul structurilor M.A.I.);
2. Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept: 115 de locuri la frecvență;

b) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 554 de locuri (14 locuri pentru rromi, 8 locuri pentru alte minorităţi);

c) Şcoala de Agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 150 de locuri (6 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi).

Până în prezent, la Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, 45 de candidați au formulat cereri de înscriere pentru instituțiile de învățământ superior și 42 de candidați pentru şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Toate detaliile cu privire la înscriere și la desfășurarea examenelor se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui sau de pe pagina de internet a Poliţiei Române:www.politiaromana.ro – Carieră – Admitere 2017.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *