marți , 25 septembrie 2018, 15:36
Home / Local / Actualitate / Traficul rutier pe DN 2F, între Bacău şi Vaslui, reluat pe un singur fir

Traficul rutier pe DN 2F, între Bacău şi Vaslui, reluat pe un singur fir


Potrivit reprezentanţilor Secţiei Bacău a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), podul din Străminoasa, distrus de viitura de sâmbătă seara de pe râul Tutova, a fost refăcut de către angajaţii companiei, după mai bine de 24 de ore în care au lucrat permanent. În consecinţă, traficul rutier pe drumul DN 2F Vaslui – Bacău a putut fi reluat pentru toate categoriile de autovehicule, însă se desfăşoară alternativ pe un singur fir.
”Lucrările s-au desfăşurat cu dificultate, în condiţiile în care am avut de umplut cu grinzi din beton şi piatră cubică aduse din Bacău şase metri de drum de o parte şi de alta a casetelor de beton care constituie baza podului. Am lucrat continuu două nopţi şi o zi pentru a putea relua traficul între cele două judeţe”, a declarat şeful Secţiei Bacău a CNAIR, Iulian Vasiliu.
Drumul naţional DN 2F a fost blocat la graniţa dintre judeţele Vaslui şi Bacău, la ieşirea din localitatea Străminoasa, traficul fiind dirijat de către poliţişti pe raza comunelor Dragomireşti şi Plopana, care au întors din drum şoferii ori i-au îndrumat pe rute alternative.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeografi din toată țara participă la ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Joi și vineri, la Muzeul Judeţean ”Ştefan cel Mare” se va desfăşura cea de-a 41-a …

Vasluiul va avea un spital nou

Primăria Vaslui intenționează să ridice un spital nou, pe terenul disponibil din curtea Spitalului nr. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *