luni , 21 septembrie 2020, 00:52
Home / Local / Actualitate / Bărbat încătuşat de poliţişti când se pregătea să-şi incendieze gospodăria

Bărbat încătuşat de poliţişti când se pregătea să-şi incendieze gospodăria


Un bărbat de 48 de ani, din comuna Pădureni, a fost încătuşat de către poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, în timp ce încerca să-şi incendieze gospodăria, după ce primise ordin de evacuare din casă. Anterior, vasluianul a dat foc unui covor aflat în faţa uşii locuinţei surorii sale cu care era în conflict pentru o moştenire.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, intervenţia forţelor de ordine în cazul bărbatului de 48 de ani s-a făcut în momentul în care bărbatul stropea cu benzină în curtea casei în care locuia, însă pe care urma să o părăsească în baza unui ordin de evacuare.
Anterior, vasluianul incendiase covorul din faţa locuinţei surorii sale, cu care se afla în conflict de la casa părinţilor, pe care trebuia să o evacueze.
O vecină de-a femeii care a văzut întreaga scenă a fost cea care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia poliţiştilor, mai ales că bărbatul ameninţase că va da foc şi altor locuinţe din sat.
”Pe lângă faptul că a incendiat acel covor din faţa locuinţei rudei sale, bărbatul de 48 de ani a distrus poarta de acces în curtea imobilului şi a adresat ameninţări cu acte de violenţă împotriva femeii. Autorul a fost depistat şi imobilizat în curtea locuinţei sale în timp ce împrăştia o substanţă inflamabilă cu intenţia de a incendia locul respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Iulian Petre.
Bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare şi urmează să fie prezentat Parchetului, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *