marți , 19 februarie 2019, 09:09
Home / Local / Actualitate / Tânărul suspect că a omorât o fată de 13 ani, arestat preventiv

Tânărul suspect că a omorât o fată de 13 ani, arestat preventiv


Tânărul de 19 ani din localitatea Valea Cânepei suspectat că a ucis o fată de 13 ani pentru că ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el a fost arestat preventiv, duminică, sub acuzaţia de omor. El a recunoscut că el a omorât-o pe fată în timp ce o conducea spre casă, iar apoi i-a ascuns cadavrul pe un deal.
Tribunalul Vaslui a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele lui Ionuţ Ursu, după ce acesta ar fi ucis o fată de 13 ani, iar apoi i-a ascuns cadavrul pe un deal din comuna Ivăneşti. Fata era dată dispărută de joi, când mama acesteia a constatat că ea nu a ajuns acasă, în localitatea Drăzeni, după ce cu o zi înainte plecase de la locuinţa tânărului de 19 ani, dintr-o comuna învecinată, unde fusese în vizită.
Adolescenta a fost căutată timp de trei zile de către zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici, în două comune, fără a fi găsită, cadavrul ei fiind descoperit sâmbătă după-amiază.
Potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Vaslui, Ionuţ Ursu a recunoscut în faţa anchetatorilor că a strangulat-o pe adolescentă.
„În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul de 19 ani ar fi condus-o pe fată spre locuinţa sa, propunându-i să întreţină relaţii sexuale, însă în urma refuzului tânărul ar fi strangulat-o pe minoră, ulterior abandonând-i cadavrul pe un câmp din comuna Ivăneşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Vaslui, Alice Ruja.
Tânărul de 19 ani a fost cel care le-a indicat poliţiştilor locul în care se află cadavrul fetei, după ce anchetatorii au reuşit să-l determine să recunoască crima.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *