sâmbătă , 23 martie 2019, 04:23
Home / Sport / Merg la turneul final

Merg la turneul final


Junioarele IV ale Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul final. Fetele au avut un parcurs de excepție la turneul semifinal, găzduit de Sala Sporturilor din Vaslui. Micuțele handbaliste au terminat grupa pe primul loc, după ce au trecut de LPS Focșani, scor 15-13, LPS Brăila, scor 22-12, și CSȘ Bacău, scor 9-8. În finala fazei semifinale, vasluiencele au terminat meciul în lacrimi, pierzând, nemeritat, la un singur gol, scor 20-21, cu United Galați.
”A fost un neci frumos, jucat de la egal la egal, cu multă ambiție şi dorință de a câştiga. Felicit fetele pentru performanță. Sperăm în evoluții excelente la turneul final”, a spus Maria Ostan, antrenoarea junioarelor IV de la LPS Vaslui.
Lotul echipei de Junioare IV este format din următoarele jucătoare: Irimia Cristina, Atomoaie Denisa, Todeilă Ingrid, Maftei Raluca, Tăcuțanu Ana Maria, Boca Diana, Tănasă Miruna, Berezan Daria, Vîrlan Smărăndița, Grigoraş Vladiana, Groothuis Ştefania, Simion Cosmina, Rotaru Rebeca, Artene Bianca, Achirei Teodora, Bobu Raluca.
”Sunt măndră de ele şi fericită că de 3 ani de când fac handbal au demonstrat că pot câştiga şi repeta a doua oară calificarea la Turneul Final, o dată la minhandbal, în 2015, şi acum, la junioare IV”, a completat Maria Ostan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Vlăduț Dudău a fost convocat la naționala României U19

Vlăduț Dudău, de la CSM Vaslui, are parte de o lună încărcată la lotul României …

Dublu campion național la MMA

Vasluianul Corneliu Lascăr Rotaru a devenit dublu campion național la MMA. Sportivul de la Scorpions …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *