vineri , 25 septembrie 2020, 01:34
Home / Sport / Lupta pentru medalii

Lupta pentru medalii


La juniori III, LPS Vaslui a terminat cel de-al doilea turneu semifinal en-fanfare, fiind echipa neînvinsă în acest sezon, având o singură remizâ, înregistrată la etapa zonală.
De această dată, elevii profesorilor Liviu Gugleș și Alexandru Zaharia au trecut de Extrem Baia Mare (scor 28-26), CSȘ 2 București (40-13) și Știința Municipal Bacău (33-25), terminând pe primul loc.
”Felicit copiii pentru dăruire și performanța realizată. Mulțumim tuturor directorilor și profesorilor de sport de la școlile de la care provin pentru sprijin. Mulțumim și Direcției pentru Sport și Tineret, care ne-a sprijinit pe perioada vacanței, pentru a avea o pregătire centralizată cu toți copiii, iar rezultatele se văd”, a spus Liviu Gugleș.
Lotul juniorilor III este format din Ionuț Tănasă (LPS Vaslui), Ionuț Morărașu, Sorin Potorac (Liceul ”Mihail Kogălniceanu”), Răzvan Chiratcu, Radu Hordilă (ambii Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui), Fabian Hrum (Școala ”Elena Cuza” Vaslui), Octavian Popovici, Cosmin Cavalciuc (ambii Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui), Cosmin Vulpe (Școala ”George Tutoveanu” Bârlad), Matei Luncanu, Eduard Radu, Ștefan Oțel, Anton Rareș, Florin Ciurescu, și Adrian Matei (toți de la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui).
La turneul final, LPS Vaslui a picat în grupă cu Minaur Baia Mare, CSM București și CSȘ Bacău. În cealaltă grupă se află CSU Galați, Știința Municipal Bacău, Dinamo Brașov și CSU Suceava.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *