vineri , 25 septembrie 2020, 01:46
Home / Local / Actualitate / 27.000 euro, confiscaţi de la pasagera unui microbuz

27.000 euro, confiscaţi de la pasagera unui microbuz


O tânără de 24 de ani din Bucureşti a fost amendată cu 3.000 de lei de către polişţiştii de frontieră vasluieni, după ce a încercat să introducă ilegal în ţară, prin Vama Albiţa, 37.000 de euro, ascunşi în bagajele personale. Autorităţile de frontieră i-au confiscat femeii, pasageră într-un microbuz, 27.000 de euro, sumă ce depăşea plafonul vamal admis.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Vaslui, cei 37.000 de euro, în bancnote de 500 şi 50 de euro, au fost descoperiţi ascunşi printre lucrurile personale dintr-o geantă de voiaj a tinerei.
Femeia se afla într-un microbuz de transport persoane înmatriculat în Republica Moldova şi care efectua o cursă regulată pe ruta Chişinău – Bucureşti. Banii au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră, în urma unui controlul amănunţit.
”Tânăra a spus autorităţilor de frontieră că banii respectivi îi avea împrumutaţi de la o persoană din Chişinău, fără a preciza scopul. Femeia a spus că nu ştia că are obligaţia să declare la controlul la frontieră orice sumă ce depăşeşte plafonul vamal adimis, respectiv 10.000 de euro”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Autorităţile de frontieră i-au confiscat femeii cei 27.000 de euro, sumă ce depăşea plafonul vamal admis. De asemenea, poliţiştii de frontieră au amendat-o cu 3.000 de lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un vasluian, pericol public pe drumurile județului! A fost prins la volan beat criță, fără a deține permis și conducând o mașină neînmatriculată!

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reţinut un bărbat din comuna Gârceni, județul Vaslui, …

Un bărbat din Dumești a fost reținut de polițiști, după ce l-a atacat pe un romașcan cu briceagul

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat din comuna Dumești, județul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *