vineri , 25 septembrie 2020, 20:40
Home / Local / Învăţămant / Superlativele Școlii ”Ștefan cel Mare”

Superlativele Școlii ”Ștefan cel Mare”


Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui se mândrește cu rezultatele obținute de elevi la olimpiadele naționale din acest an. Toți cei cinci reprezentanți ai gimnaziului vasluian s-au întors cu premii și distincții.
Ana-Maria Acsinte (clasa a VIII-a) a obținut mențiunea Ministerului Educației Naționale (MEN) la Olimpiada ”Lectura ca abilitate de viață”. Ea este pregătită de profesoara Greta Ciubotaru.
Aceeași mențiune MEN a fost obținută și de eleva Bianca Asăvoaiei (clasa a VIII-a), la Olimpiada Națională de Geografie. Ea este îndrumată de profesoara Cristina Ghețeu.
Miriam Gurguță (clasa a VIII-a) a obținut o mențiune specială la Olimpiada Națională de franceză. Ea este eleva profesorului Sorin Popoiu.
La Olimpiada Națională de italiană, eleva Delia Iordachi (clasa a VIII-a) a primit mențiune specială. Ea este pregătită de profesoara Liliana Botez.
Robert Trofin (clasa a VIII-a) s-a întors cu medalia de bronz de la Olimpiada Națională de fizică. Elevul Școlii ”Ștefan cel Mare” are ca îndrumătoare pe profesoara Elena Bădărău.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

În municipiul Vaslui sunt disponibile peste 270 de locuri de muncă! Iată care este oferta în întreg județul!

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 24.09.2020 Agenţia  Locală Vaslui, str Spiru Haret,  nr.5, Telefon …

Încă 20 de clase din 10 școli au intrat în sistem de învățare online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a aprobat suspendarea cursurilor şcolare organizate în modalitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *