marți , 16 octombrie 2018, 10:06
Home / Local / Actualitate / Un copil de doi ani a murit după ce a fost lovit de o maşină

Un copil de doi ani a murit după ce a fost lovit de o maşină


Un copil de doi ani, din localitatea Vetrişoaia, a murit după ce a fost lovit, pe un drum judeţean, de o maşină în timp ce se plimba pe şosea pe o tricicletă din plastic. În momentul producerii accidentului, băieţelul era nesupravegheat, ieşind singur din curtea locuinţei părinţilor.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut pe drumul judeţean care tranzitează localitatea Vetrişoaia, în timp ce copilul se juca nesupravegheat pe partea carosabilă. Băieţelul a ieşit din curtea locuinţei pe o tricicletă din plastic şi se plimba singur pe şosea în momentul în care a fost lovit de o maşină condusă de un localnic în vârstă de 29 de ani. În urma impactului, copilul a suferit leziuni grave, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Huşi, unde a murit în foarte scurt timp.
”În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti la locul accidentului, s-a stabilit că minorul a ieşit brusc pe respectivul vehicul de jucărie de după o maşină parcată astfel încât conducătorul auto care circula pe drumul judeţean nu a mai avut timp să reacţioneze pentru a evita impactul. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat indicat fiind unul negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Iulian Petre.
Poliţiştii Biroului Rutier Huşi au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 29 de ani pentru ucidere din culpă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

A fost activat Planul roşu de intervenţie: accident rutier cu 7 victime pe DE-581

Şapte persoane au fost grav rănite, doua dintre ele fiind încarcerate, în urma unui grav …

Accident cu 6 victime la Iveşti; a fost activat Planul roşu de intervenţie

Șase persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *