vineri , 25 septembrie 2020, 01:44
Home / Local / Actualitate / Premii la concursul ”Made for Europe”

Premii la concursul ”Made for Europe”


În perioada 25-28 aprilie 2017 s-a desfăşurat, în municipiul Craiova, Concursul Naţional „Made for Europe”, organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj. Concursul a fost gândit pentru a premia cele mai bune produse ale proiectelor europene derulate de instituţiile din România.
Judeţul Vaslui a avut 5 reprezentanţi la acest concurs. Este vorba despre Larisa Ioana Bărdiţă, de la Liceul „Ştefan Procopiu” Vaslui, Ionela Dănuţa Tătaru, elevă la Şcoală Gimnaziala nr.1 Ivesti, Ştefania Chiriac, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui, Elena Simion, de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad şi Alexandru Paul Răileanu, care a reprezentat Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, cu toţii premiaţi la această competiţie.
Alexandru Paul Răileanu, cu parteneriatul strategic Erasmus+ „Comics in Teaching Languages/La BD en classe de langues”, avându-l coordonator pe profesorul Alexandru Mîţă, a obținut premiul I. Același premiu l-a primit și Elena Simion, de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad.
Premiul II a fost obținut de Larisa Ioana Bărdiță, Ștefania Chiriac și Ionela Dănuţa Tătaru.
”Sunt bucuros că am reuşit să obţin premiul I la o competiţie naţională de produse finale realizate în urma desfăşurării de proiecte europene. Aceasta atestă încă o dată munca asiduă pe care atât elevii, cât şi profesorii, au depus-o pentru realizarea proiectului nostru „Comics in Teaching languages/La BD en classe de langues” eu neputând decât să fiu mândru de succesul proiectului şi de rezultatele sale intelectuale. Gazdele noastre au dat dovadă de exigenţă în organizare, astfel că atât de modul de desfăşurare, cât şi evenimentele cu caracter recreaţional au consolidat plăcerea de a participa la acest concurs”, a declarat Alexandru-Paul Răileanu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un vasluian, pericol public pe drumurile județului! A fost prins la volan beat criță, fără a deține permis și conducând o mașină neînmatriculată!

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reţinut un bărbat din comuna Gârceni, județul Vaslui, …

Un bărbat din Dumești a fost reținut de polițiști, după ce l-a atacat pe un romașcan cu briceagul

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat din comuna Dumești, județul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *