sâmbătă , 19 septembrie 2020, 21:41
Home / Local / Actualitate / Locul 5 la nivel național

Locul 5 la nivel național


Lotul județului Vaslui a obținut o performanță notabilă la Olimpiada Națională de istorie, ce s-a desfăşurat la Colegiul Naţional ”Bogdan Petriceicu Haşdeu” Buzău, între 24 şi 28 aprile 2017.
Echipajul vasluian s-a clasat la finalul olimpiadei pe locul 5 din 41 de judeţe participante, cu 81.20 puncte, fiind devasat doar de judeţele Buzău, Gorj, Alba şi municipiul Bucureşti.
Reprezentatul clasei a VIII-a, Matei Ţiplea de la Şcoala Gimnazială ”Elena Cuza” Vaslui, coordonat de profesorul Tiberiu Dogariu, a obţinut menţiune, elevul Matei Ţocu, de la Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huşi, clasa a IX-a, coordonat de profesorul Costin Clit, a obţinut un premiu special.
Eleva Mălina Libiţ, clasa a X-a, de la Liceul ”Emil Racoviță” Vaslui, coordonată de profesoara Gabriela Lisievici, a obţinut un premiul special, iar Alina Macovei, clasa a XII-a, de la Liceul Tehnologic ”Nicolae Iorga” din Negreşti, coordonată de Lucica Vargan, a primit o menţiune.
Prestaţia excelentă a echipajului din Vaslui a fost completată şi de rezultatul bun obţinut de elevul Adrian Dublea, aflat în clasa a XI-a la Liceul ”Emil Racoviță” Vaslui, coordonat de profesorul Ciprian Râşescu.
Gazdele s-au pregătit ireproşabil oferind cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea concursului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *