luni , 19 noiembrie 2018, 21:39
Home / Local / Actualitate / Laude la adresa organizatorilor

Laude la adresa organizatorilor


Daniela Bogdan, inspector general în Ministerul Educației, și președintele Comisiei Centrale de organizare, a ținut să remarce buna desfășurare a olimpiadei și ospitalitatea vasluiană, felicitându-i pe cei trei inspectori, implicați în organizare.
”Mulțumim Vaslui, pentru tot ce ați făcut, în aceste câteva zile de desfășurare a olimpiadei naționale. Când spun Vaslui, spun Inspectoratul Școlar al județului Vaslui, spun inspectorii școlari de specialitate, doamna Dumitrașcu Irina, inspector de chimie și fizicș, domnul Andriescu Eduard, inspector de geografie, doamna Romașcu Geanina, inspector de biologie. Toți trei au avut grijă ca elevii și dumneavoastră, colegii noștri, profesorii însoțitori, profesorii din comisia centrală, să vă simțiți bine în aceste zile, să simțiți ospitalitatea vasluiană și să plecați de aici cu amintiri foarte plăcute”, a spus Daniela Bogdan.
Cei trei inspectori organizatori au ținut să-i felicite pe participanți pentru comportamentul manifestat, urându-le succes în continuare. Aceștia au mulțumit sponsorilor și Primăriei Vaslui, pentru sprijinul oferit în buna organizare a evenimentului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cod galben de ninsori

Administratia Națională de meteorologie a emis atenționări Cod Galben de ninsori, lapoviță,ploi și intensificări ale …

Ultimul concert al profesorului Romeo Tălmaciu

Sute de vasluieni l-au condus pe ultimul drum pe profesorul Romeo Talmaciu, fondatorul Fanfarei Rotaria. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *