vineri , 25 septembrie 2020, 20:26
Home / Local / Actualitate / Vaslui, gazda Olimpiadei Naționale ”Științele Pământului”

Vaslui, gazda Olimpiadei Naționale ”Științele Pământului”


Timp de trei zile, Vasluiul găzduiește o nouă olimpiadă națională. Este vorba despre cea mai complexă întrecere interdisciplinară din România, organizată de Miniesterul Educației: Științele Pământului.
“Am ales Vasluiul ca punct final al acestei olimpiade interdisciplinare pentru că am găsit deschidere la Inspectoratul Școlar din Vaslui, dar și ca un semn de recunoaștere pentru rezultatele bune obținute de elevii vasluieni la olimpiadele de științe”, a declarat Daniela Bogdan, președintele Comisiei Centrale de organizare a acestei olimpiade.
Evenimentul se va deschise astăzi, de la ora 18.30, la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui. Tot în acest cadru se va forma și lotul lărgit pentru olimpiada internațională, care anul acesta se va desfășura în Franța, la Nissa.
Vasluiul are deja reprezentare la Olimpiada de Științe a Uniunii Europene. Este vorba despre Andrei Bordeianu, de la Liceul ”Mihail Kogălninceanu”, pregătit de profesorul Cătălin Ignat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

În municipiul Vaslui sunt disponibile peste 270 de locuri de muncă! Iată care este oferta în întreg județul!

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 24.09.2020 Agenţia  Locală Vaslui, str Spiru Haret,  nr.5, Telefon …

Încă 20 de clase din 10 școli au intrat în sistem de învățare online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a aprobat suspendarea cursurilor şcolare organizate în modalitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *