joi , 13 decembrie 2018, 04:21
Home / Local / Actualitate / Şedința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

Şedința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență


Prefectul Judeţului Vaslui, Isabel BOGDAN, a condus luni, 24 aprilie 2017, ședinţa extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui, care s-a desfășurat ȋn Sala “Alexandru Ioan Cuza” de la Palatul Administrativ.
Principalul subiect inclus pe ordinea de zi a fost legat de punerea în funcțiune a stațiilor de desecare din amenajarea Albița-Fălciu, ca urmare a topirii zăpezii, a precipitațiilor căzute în ultimele zile, asociate cu creșterea nivelului râului Prut, în incinta amenajării Albița-Fălciu, existând pericolul inundării terenurilor agricole și locuințelor din zonă.
Solicitarea Filialei de Îmbunătățiri Funciare Moldova-Sud, Unitatea de Administrare Vaslui, a fost aprobată, astfel că stațiile de desecare de la Pogănești, Săratu, Bumbăta, Berezeni și Doniceasa au fost pornite, pentru evacuarea apei în exces din incinta amenajării Albița-Fălciu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Regatul de gheață, pus în scenă la Grădinița nr.3 Vaslui

Grădinița nr.3 Vaslui a oferit imaginea sezonului de iarnă. Preșcolarii de la grupa mare și-au …

Palatul administrativ va fi supus unei expertize seismice

Consiliul Județean (CJ) Vaslui intenționează să realizeze o expertiză seismică asupra clădirii Palatului Administrativ. A …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *