joi , 18 octombrie 2018, 09:52
Home / Local / Actualitate / Şedința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

Şedința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență


Prefectul Judeţului Vaslui, Isabel BOGDAN, a condus luni, 24 aprilie 2017, ședinţa extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui, care s-a desfășurat ȋn Sala “Alexandru Ioan Cuza” de la Palatul Administrativ.
Principalul subiect inclus pe ordinea de zi a fost legat de punerea în funcțiune a stațiilor de desecare din amenajarea Albița-Fălciu, ca urmare a topirii zăpezii, a precipitațiilor căzute în ultimele zile, asociate cu creșterea nivelului râului Prut, în incinta amenajării Albița-Fălciu, existând pericolul inundării terenurilor agricole și locuințelor din zonă.
Solicitarea Filialei de Îmbunătățiri Funciare Moldova-Sud, Unitatea de Administrare Vaslui, a fost aprobată, astfel că stațiile de desecare de la Pogănești, Săratu, Bumbăta, Berezeni și Doniceasa au fost pornite, pentru evacuarea apei în exces din incinta amenajării Albița-Fălciu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bani europeni pentru modernizarea iluminatului public din Vaslui

Într-o ședință extraordinară, consilierii locali au aprobat documentația tehnico-economică pentru investiția ”Eficientizarea și extinderea sistemului …

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE

Un bărbat de 47 de ani, din municipiul Vaslui a fost reținut de polițiștii rutieri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *