vineri , 18 septembrie 2020, 09:02
Home / Sport / HC Vaslui-Politehnica Timișoara 28-27 (16-13) Răducu Tamaș a fost inspirat la ultimul atac al bănățenilor

HC Vaslui-Politehnica Timișoara 28-27 (16-13) Răducu Tamaș a fost inspirat la ultimul atac al bănățenilor


Raducu Tamas a blocat cu piciorul mingea aruncată către poartă, in ultimele trei secunde ale partidei, astfel că HC Vaslui obține una dintre cele mai frumoase victorii din acest sezon, 28-27 cu Politehnica Timisoara.
Chiar dacă startul a aparținut oaspeților, care au avut și trei goluri avans, scor 5-2, jucătorii lui Sandu Iacob și Alexandru Acsinte au reintrat în joc, iar partea a doua a primei reprize a fost una magistrală. Cu o consecutivă de trei goluri, vasluienii au rupt echilibrul, conducând cu scorul de 15-12.
În repriza a doua, arbitrii partidei îi arată patru minute eliminare lui Andrei Popescu, numai bine ca oaspeții să restabilească egalitatea pe tabelă, scor 19-19. Timișoara a preluat, pentru scurt timp, conducerea, scor 22-23, însă, alături de un public magnific, handbaliștii vasluieni revin pe tabelă, scor 26-24, iar, cu 12 secunde înainte de final, ratează o aruncare de la șapte metri, însă Tamaș aduce bucurie în tribună, cu o paradă de mare portar, ce a contribuit decisiv la primul succes al Vasluiului în duelurile cu Timișoara, pentru locurile 5-8, în play-off-ul Ligii Zimbrilor.
Urmatorul joc este programat pe 26 aprilie, iar in caz de egalitate la victorii, decisivul va avea loc la Vaslui, pe 13 mai.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *