luni , 21 septembrie 2020, 12:24
Home / Local / Actualitate / Eforturi pentru restabilirea alimentării cu energie electrică

Eforturi pentru restabilirea alimentării cu energie electrică


Prefectul Isabel BOGDAN și subprefectul Mircea GOLOGAN au participat, alături de secretarul de stat din Ministerul Energiei, Andrei MAIOREANU, președintele CJ, Dumitru BUZATU, și vicepreședintele CJ, Ciprian TRIFAN, la o întâlnire cu presa, unde au prezentat situația la zi cu privire la remedierea defecțiunilor la rețeaua electrică, provocate de ninsorile abundente de vineri, 21 aprilie.
Aceștia au susținut că se fac eforturi pentru realimentarea la rețea a tuturor consumatorilor afectați, precizând că, ținând cont de dimensiunea dezastrului, o situație de acest gen nu am mai avut loc demult la nivel național.
”Vrem ca populaţia să înţeleagă că facem tot ce ne stă în putere pentru a facilita accesul acestor echipe, astfel încât, în timpul cel mai scurt cu putinţă să nu mai fie consumatori fără energie electrică”, a spus Dumitru BUZATU.
30 aprilie este termenul stabilit pentru remedierea defecţiunilor la reţeaua de alimentare cu energie electrică şi 5 mai este data până la care toţi consumatorii de energie electrică vor beneficia de electricitate.
”Ceea ce vrem ca populaţia să înţeleagă este că situaţia este sub control. Autorităţile s-au implicat foarte bine, iar prin prezenţa mea la Vaslui, ca reprezentant al Ministerului Energiei, nu am făcut decât să mă asigur că se intervine cum trebuie. Trebuie să depăşim cu bine această perioadă şi eu o să mă asigur că termenele stabilite astăzi vor fi respectate”, a conchis secretarul de stat, Andrei MAIOREANU.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *