marți , 29 septembrie 2020, 03:36
Home / Local / Actualitate / Cetățean din Republica Moldova căutat de autoritățile din Federația Rusă, depistat la controlul de frontieră

Cetățean din Republica Moldova căutat de autoritățile din Federația Rusă, depistat la controlul de frontieră


Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetățean din Repubica Moldova, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emisă de autoritățile din Federația Rusă.

În data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în Federația Rusă, cetăţeanul din R. Moldova Timofei C., în vârstă de 31 de ani.
La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele tânărului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Federația Rusă la data de 31.03.2017. Persoana avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt cu violență săvârşită pe teritoriul rusesc.
Timofei C. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un primar vasluian a fost ales fără să se voteze

Sorin Scutelnicu a fost reales primar al comunei Gârceni, cu o majoritatea covârșitoare. Din păcate, …

Social-democrații pot pierde posturile de viceprimar la Vaslui: Se naște o alianță PNL-USR în consiliul local!

PSD nu va mai avea majoritatea în Consiliul Local al municipiului Vaslui. În urma alegerilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *