duminică , 23 septembrie 2018, 14:27
Home / Local / Actualitate / Drum înzăpezit la Bunești-Averești

Drum înzăpezit la Bunești-Averești


La acest moment, Prefectul Judeţului Vaslui, Isabel Bogdan, coordoneazǎ activitatea de deszǎpezire pe Drumul Județean 244D, ce face legǎtura dintre Huşi şi limita cu județul Iaşi, pe raza comunei Buneşti-Avereşti. La fața locului sunt prezente autoritǎțile locale, printre care primarul comunei Buneşti-Avereşti, Vasile Tărăgan, și reprezentanți ai Consiliului Județean.
La această oră, traficul nu s-a reluat. Se lucrează cu două autofreze ale LDP Vaslui şi Secţia Drumuri Naţionale Bârlad şi un utilaj (lamă) ce aparţine Primăriei Buneşti-Avereşti.
Sunt 5 maşini blocate, printre care un microbuz, cu 15 persoane, care venea de la Huşi. Acestora li s-a oferit adăpost în sediul primăriei Buneşti-Avereşti şi se caută soluţii pentru adăpostirea acestora peste noapte. Tot la sediul primăriei au fost adăpostite persoanele aflate în alte 4 patru maşini blocate în zăpadă, care provin din judeţele Iaşi, Galaţi şi Bacău.
„Încercăm să transportăm persoanele, găzduite temporar la sediul primăriei, în municipiul Huşi, unde am găsit înţelegere la Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir”, pentru a oferi cazare în internat pe timpul nopţii”, a declarat Prefectul Isabel Bogdan.
Din cauza evoluţiei nefavorabile a vremii, DJ 244D rămâne închis, efortul drumarilor fiind în zadar datorită vântului puternic care aduce zăpada pe carosabil.
Prognoza meteo de cod portocaliu de ninsoare abundentă se menţine până maine, 21 aprilie, ora 09,00.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Documente de identitate false descoperite ascunse într-un autoturism, sub preș

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa echipa comună de control a descoperit sub preșul …

Viacons Rutier Huși a impresionat la Congresul drumarilor

Viacons Rutier Huși a participat alături de alte 100 de firme de construcții din toată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *