vineri , 25 septembrie 2020, 01:19
Home / Local / Învăţămant / Vasluiul, pe podium la ”Student pentru o zi”

Vasluiul, pe podium la ”Student pentru o zi”


Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava a organizat concursul „Student pentru o zi”, etapa adresată elevilor de clasa a XII-a, la care au participat liceeni din județele Suceava, Botoșani, Neamț și Vaslui. Concursul s-a desfășurat pe mai multe discipline: Mecatronică și grafică asistată de calculator în AutoCAD, Informatică, Electronică – Automatizări, Inginerie Eco¬nomică în domeniul electric, electronic și energetic, Electrotehnică și Energetică și Controlul și Expertiza Pro¬¬¬duselor Alimentare.
Printre elevii premianți s-au regăsit și vasluiencelele Maria Bolboacă și Bianca Ciuraru, de la Liceul ”Ștefan Procopiu” (LSP).
Prima elevă a obținut premiul I, iar cea de a doua-mențiune, în cadrul secțiunii informatică.
Maria Bolboacă a primit un certificat de agrementare din partea Universității „Stefan cel Mare”, care îi oferă posibilitatea de a fi studentă a universității, beneficiind de scutirea de plată a taxelor de înscriere și înmatriculare la USV. De asemenea, toți elevii care au obținut premii au primit, la alegere, un abonament pentru o lună la Bazinul de înot/Sala de forță/la manifestările din Auditorium “Joseph Schmidt”. Ceilalți participanți au primit pachete USV și diplo¬me de participare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un vasluian, pericol public pe drumurile județului! A fost prins la volan beat criță, fără a deține permis și conducând o mașină neînmatriculată!

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reţinut un bărbat din comuna Gârceni, județul Vaslui, …

Un bărbat din Dumești a fost reținut de polițiști, după ce l-a atacat pe un romașcan cu briceagul

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat din comuna Dumești, județul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *