luni , 22 aprilie 2019, 00:30
Home / Local / Actualitate / Permis de conducere necorespunzător depistat la controlul de frontieră

Permis de conducere necorespunzător depistat la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova care conducea un ansamblu de vehicule deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 12.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, Alexei T., cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 38 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz şi remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că Alexei T. este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoria „B” , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule în cauză îi sunt necesare categoriile „B și E”.
Cu privire la cele constatate Alexei T. a declarat că a preluat ansamblul de vehicule din apropierea P.T.F. Albiţa şi l-a condus pe drumurile publice din România până la controlul de frontieră deși știa că permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul promite mai multe camere de supraveghere

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat, într-o conferinţă de presă, că vor fi montate …

Video:Profesorul Vasile Ilie le-a prezentat copiilor povestea Muzeului din Sauca

Profesorul Vasile Ilie le-a prezentat copiilor povestea Muzeului din Sauca, aflat în fosta clădire a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *