duminică , 27 septembrie 2020, 18:10
Home / Local / Actualitate / O fetiţă de doi ani, decedata

O fetiţă de doi ani, decedata


O fetiţă de doi ani şi opt luni din judeţul Vaslui a murit, duminică noapte, la spital, după ce a căzut într-un bazin cu apă aflat în spatele locuinţei, într-un moment în care fusese lăsată nesupravegheată de către părinţi.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, fetiţa a fost găsită de către părinţi plutind cu faţa în jos într-un bazin cu apă cu înălţimea de un metru, aflat în spatele casei şi în care se aduna apa de la precipitaţii. Copila a căzut în bazin într-un moment în care fusese lăsată nesupravegheată de către părinţi.
Fetiţa a fost luată imediat de mama sa şi dusă la o vecină, asistentă medicală, pentru a-i face manevrele de resuscitare. De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia unei ambulanţe.
”La adresa indicată a fost trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă, precum şi o ambulanţă SMURD, redirecţionată de la un alt caz. Echipajele medicale au făcut manevrele de resuscitare, fetiţa dând semne vitale, dar minore. În consecinţă, s-a decis transportarea sa la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Marişcu.
La câteva ore de la internare, medicii au declarat decesul fetiţei. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *