marți , 18 iunie 2019, 00:36
Home / Local / Actualitate / BĂRBAT ARESTAT PREVENTIV

BĂRBAT ARESTAT PREVENTIV


Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au reţinut un bărbat de 28 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt. Pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În noaptea de 07/08.04.2017, poliţişti din cadrul poliţiei Municipiului Bârlad şi jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Bârlad. Acesta a pătruns prin efracţie într-o societate comercială de pe raza municipiului Bârlad, de unde a sustras suma de 40 de lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta, în cursul aceleiaşi nopţi, a pătruns prin efracţie într-o altă societate comercială, dar nu a reuşit să sustragă bunuri.
De asemenea, bărbatul mai este cercetat de poliţiştii de investigaţii criminale bârlădeni sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de furt, faptă comisă la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut. Bărbatul a sustras dintr-un magazin mai multe produse alimentare, în valoare de 133 lei şi a părăsit incinta fără să le achite.
Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvărşirii unei infracţiuni de furt, a unei infracţiuni de furt calificat şi a unei tentative la infracţiunea de furt calificat. Ulterior, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
Instanța de judecată a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul Vasile Pavăl devine scouter la echipa de fotbal CSM Vaslui

Primarul Vasile Pavăl susține că a fost înfrânt de propria echipă de fotbal, CSM Vaslui, …

Şcolile vor primi fonduri pentru amenjarea grupurilor sanitare

Pe 7 iunie 2019 a intrat în vigoare, prin publicarea în Monitorul Oficial nr 459, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *