joi , 19 iulie 2018, 04:01
Home / Local / Actualitate / Autoturism radiat din circulaţie din Belgia, descoperit în Albiţa

Autoturism radiat din circulaţie din Belgia, descoperit în Albiţa


Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism radiat din circulaţie de autorităţile belgiene.
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/ judeţul Vaslui s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a ieşi din ţară, Ion S., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, conducând un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Belgia.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul marca Volvo a fost radiat din circulaţie de autorităţile din Belgia.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autovehiculul din Belgia, la data de 05.04.2017 şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul nu mai avea drept de circulaţie.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sergiu Anton este noul șef la Rutieră

Comisarul de poliție Sergiu Anton a contestat nota de la concursul de ocupare a postului …

Punctaje generoase la gradații de merit

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a dat publicităţii lista cu punctajele obţinute de cadrele didactice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *