sâmbătă , 15 decembrie 2018, 11:48
Home / Local / Actualitate / Micul geniu de la Școala ”Alexandra Nechita”

Micul geniu de la Școala ”Alexandra Nechita”


În cadrul Zilelor Școlii ”Alexandra Nechita” Vaslui au fost evidențiați elevii cu rezultate meritorii la concursurile școlare din acest an. În evidență a ieșit elevul Alin Sava, calificat la cinci olimpiade naționale: lingvistică, matematică, fizică, chimie și informatică.
”Din păcate, Alin va fi prezent doar la trei etape naționale, din cauza suprapunerii datelor de desfășurare. El va participa doar la informatică, lingvistică și matematică”, a spus Vladimir Baban, directorul Școlii ”Alexandra Nechita”.
La eveniment a fost invitat și prefectul Isabel Bogdan, care a ținut să-l felicite pe elevul Alin Sava, precizând că Școala ”Alexandra Nechita” a devenit un brand pentru Vaslui în domeniul educației.
Sărbătoarea gimnaziului vasluian a cuprins Simpozionul Internațional pentru Educație Intergenerațională, ajuns la cea de a IIII-a ediție, care a debutat cu scurte alocuțiuni ale invitaților, a continuat cu premierea elevilor, care s-au remarcat la olimpiadele naționale, și un program artistic.
La simpozionul propriu-zis au participat cu lucrări cadre didactice din 27 de județe.
Manifestările s-au încheiat cu etapa finală a Concursul regional de cultură generală şi machete/colaje „Planeta Pământ – Casa tuturor”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Episcopia Hușilor susține peste 1.000 de copii de Crăciun

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 16, peste 1.000 de copii, proveniți din parohiile rurale …

Gabriel Berca, fostul ministru de interne,eliberat condiționat de Tribunalul Vaslui

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea condiţionată a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *