marți , 19 februarie 2019, 11:19
Home / Local / Actualitate / Micul geniu de la Școala ”Alexandra Nechita”

Micul geniu de la Școala ”Alexandra Nechita”


În cadrul Zilelor Școlii ”Alexandra Nechita” Vaslui au fost evidențiați elevii cu rezultate meritorii la concursurile școlare din acest an. În evidență a ieșit elevul Alin Sava, calificat la cinci olimpiade naționale: lingvistică, matematică, fizică, chimie și informatică.
”Din păcate, Alin va fi prezent doar la trei etape naționale, din cauza suprapunerii datelor de desfășurare. El va participa doar la informatică, lingvistică și matematică”, a spus Vladimir Baban, directorul Școlii ”Alexandra Nechita”.
La eveniment a fost invitat și prefectul Isabel Bogdan, care a ținut să-l felicite pe elevul Alin Sava, precizând că Școala ”Alexandra Nechita” a devenit un brand pentru Vaslui în domeniul educației.
Sărbătoarea gimnaziului vasluian a cuprins Simpozionul Internațional pentru Educație Intergenerațională, ajuns la cea de a IIII-a ediție, care a debutat cu scurte alocuțiuni ale invitaților, a continuat cu premierea elevilor, care s-au remarcat la olimpiadele naționale, și un program artistic.
La simpozionul propriu-zis au participat cu lucrări cadre didactice din 27 de județe.
Manifestările s-au încheiat cu etapa finală a Concursul regional de cultură generală şi machete/colaje „Planeta Pământ – Casa tuturor”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *