miercuri , 23 ianuarie 2019, 07:13
Home / Sport / HC Vaslui-CSM București 27-30 (15-15) Au ratat Final Four-ul!

HC Vaslui-CSM București 27-30 (15-15) Au ratat Final Four-ul!


CSM București și-a rezolvat problema prezenței în semifinalele Ligii Naționale după numai două meciuri. Chiar dacă beneficiază de un buget de peste un milion de euro, cu handbaliști de calibru, bucureștenii nu au fost mai presus de HC Vaslui. Noroc de arbitrii buzoieni, Georgian Băducu-Răzvan Voicu. Acești ”zmei” ai handbalului au reușit să irite o sală întreagă, printr-o serie de decizii controversate. Este pentru a doua oară în acest sezon, când cei doi buzoieni își bat joc de un oraș, doar pentru a face pe plac Sistemului, provincia neavând acces la podiumul Ligii.
Băducu, încă din prima repriză, era atent la ceasul de la mână și tabela de marcaj, pentru a-i ține cât mai mult la distanță pe vasluieni de vicecampioană.
Ciudată a fost și delegarea la acest meci a unui observator din Capitală, Viorel Vicea, preocupat mai mult de crainicul sălii, să nu strige mai mult decât trebuie la microfon.
Chiar dacă startul a aparținut oaspeților, care au condus cu 3-7, Sandu Iacob a reușit să-i mobilizeze pe vasluieni și să echilibreze jocul, gazdele oferind o primă repriză senzațională, conducând pe tabelă în două rânduri (14-13 și 15-14).
În partea a doua, bucureștenii au avut două serii consecutive, cu sprijinul arbitrilor, ducând iarăși diferența la patru goluri, scor 19-23.
Vasluienii termină meciul cu o consecutivă de trei goluri, iar fluierul final aduce un val de fluierături la adresa arbitrajului, care n-a reușit să strice în totalitate bucuria celor aproape o mie de spectatori, aplaudând și scandând ”Vaslui! Vaslui!” minute bune, alături de handbaliștii care au readus echipa în elită.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Egal în primul amical al iernii

CSM Vaslui a remizat în primul amical al iernii, cu CSM Bacău, scor 37-37. S-au …

CSM Bacău, parteneră de pregătire pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui va susține cinci partide de verificare, toate cu reprezentanta Ligii Naționale, CSM Bacău. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *