joi , 13 decembrie 2018, 04:41
Home / Local / Fată de 12 ani dusă la spital, după ce s-a electrocutat cu un cablu improvizat

Fată de 12 ani dusă la spital, după ce s-a electrocutat cu un cablu improvizat


O fată de 12 ani, din localitatea vasluiană Şişcani, a fost transportată cu ambulanţa SMURD la spital, marţi după-amiază, după ce s-a electrocutat cu un cablu improvizat cu care era iluminat beciul locuinţei, într-un moment în care nu era supravegheată de către părinţi.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, copila s-a curentat în momentul în care a pus mâna pe o porţiune de cablu neizolat care făcea legătura între locuinţă şi beci şi cu care era asigurat iluminatul în pivniţă. Fata a fost aruncată la pământ în momentul în care s-a electrocutat şi a suferit traumatisme, fiind găsită de către părinţi, care au sunat la numărul de urgenţă 112.
”Echipajul medical deplasat la intervenţie i-a acordat minorei îngrijirile de specialitate. Ulterior, pacienta a fost transportată cu autospeciala SMURD la Spitalul Municipal Huşi, starea sa fiind stabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Marişcu.
Fata de 12 ani nu era supravegheată atunci când s-a electrocutat, susţin pompierii vasluieni.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Regatul de gheață, pus în scenă la Grădinița nr.3 Vaslui

Grădinița nr.3 Vaslui a oferit imaginea sezonului de iarnă. Preșcolarii de la grupa mare și-au …

Palatul administrativ va fi supus unei expertize seismice

Consiliul Județean (CJ) Vaslui intenționează să realizeze o expertiză seismică asupra clădirii Palatului Administrativ. A …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *