marți , 22 ianuarie 2019, 16:58
Home / Local / Actualitate / Girofar ilegal la IPJ Vaslui

Girofar ilegal la IPJ Vaslui


Conducerea IPJ Vaslui desfasoara o anchetă internă în cazul unui agent de politie care oprea șoferii în trafic, în special cei care depășeau viteza legală, cu un girofar montat, se pare ilegal, pe mașina de serviciu. Pe lângă amenda pe Codul Rutier, polițistul va fi sancționat disciplinar pe linie de serviciu.
Un agent de la Poliția Orășenească Negrești este cercetat disciplinar de către superiorii săi după ce a folosit ilegal, pe o perioadă îndelungată de timp, un sistem luminos cu care oprea în trafic șoferi în vederea sancționării acestora pentru încălcarea Codului Rutier. Conducerea Poliției Județene Vaslui consideră ca este vorba despre ”un gest necugetat” al polițistului în cauză, drept pentru care îl va sancționa atât disciplinar, pe linie de serviciu, cât și pecuniar, pentru încălcarea Codului Rutier.
”Nu există în dotarea Poliției Vaslui acel sistem luminos folosit de agentul în cauză. Considerăm că a fost un gest necugetat din partea polițistului. De asemenea, am dat dispoziție să fie verificate toate autoturismele poliției care nu au rampe cu sistem luminos montate pe cupolă să nu dețină astfel de lumini”, a precizat inspectorul șef al Poliției Județene Vaslui, Gabriel Panțiru.
Pe lângă sancționarea agentului de poliție, va fi tras la răspundere și șeful Poliției Orășenești Negrești, pentru că i-a permis subordonatului său să folosească acel girofar ilegal pe mașina de serviciu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *