duminică , 27 septembrie 2020, 07:08
Home / Local / Actualitate / Întâlnire cu consulul Republicii Moldova la Iași, Ion Coșer

Întâlnire cu consulul Republicii Moldova la Iași, Ion Coșer


Prefectul Isabel BOGDAN și subprefectul Mircea GOLOGAN au avut astăzi o întâlnire cu Ion Coșer, consul al Republicii Moldova la Iași.
Agenda întrevederii a avut ca tematică subiecte referitoare la situaţia cetăţenilor moldoveni de pe teritoriul judeţului Vaslui.
Prefectul Isabel BOGDAN a prezentat o informare general cu privire la situaţia cetăţenilor moldoveni şi a celor cu dublă cetăţenie, a numărului de persoane din Republica Moldova documentate cu permise de şedere, a celor ce domiciliază în judeţul Vaslui și au carte de identitate, a numărului de elevi moldoveni care studiază în judeţul Vaslui, precum şi detalii referitoare la procedurile juridice şi administrative la care apelează cetăţenii moldoveni pentru obținerea paşapoartelor şi permiselor de conducere.
Consulul Ion Coșer a menţionat beneficiile prezenţei în judeţ, în diferite domenii de activitate, a cetăţenilor moldoveni sau cu dublă cetăţenie – educaţie, sănătate, sectorul economic.
Și pentru viitor, vor fi promovate şi susţinute întâlnirile între reprezentanții Instituției Prefectului-județul Vaslui și Consulatul General al Republicii Moldova la Iași.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *