marți , 26 martie 2019, 00:33
Home / Sport / HC Vaslui-CSM Satu Mare 26-23 (14-9) Performanţă istorică!

HC Vaslui-CSM Satu Mare 26-23 (14-9) Performanţă istorică!


HC Vaslui termină sezonul regulat pe locul 6, egalând cea mai bună clasare a echipei Moldosin Vaslui în prima ligă de handbal masculin, moment care i-a adus formaţie vasluiene singura participare într-o competiţie internaţională.
Deja calificaţi în play-off-ul Ligii Naţionale, handbaliştii Vasluiului au avut un start relaxat în faţa ultimei clasate, CSM Satu Mare. Primul avantaj pe tabelă a fost consemnat în minutul 12, scor 5-4.
Ultimele cinci minute ale reprizei au fost de vis pentru jucătorii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte, care au oferit un recital de goluri, cu o consecutivă de patru goluri, majorând diferenţa de la 10-9 la 14-9. De remarcat şi prestaţia lui Răducu Tamaş, care a închis perfect poarta.
În partea a doua, Sandu Iacob mizează pe handbaliştii mai puţin folosiţi în acest an, iar oaspeţii reduc la două lungimi diferenţa, cu şase minute înainte de fluierul final, scor 24-22, deşi Bogdan Pralea a făcut minuni în poartă, blocând numeroase incursiuni ale adversarilor la poartă.
A fost retrimisă pe teren artileria grea, care a rezolvat imediat problema învingătoarei, meciul încheindu-se cu scorul de 26-23 în favoarea Vasluiului.
În prima etapă a play-off-ului, HC Vaslui va întâlni ocupanta locului 3, CSM Bucureşti, primul meci fiind programat pe 5 aprilie, în deplasare, de la ora 16 şi va fi transmis în direct la TVR.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Stadionul din Munteni de Sus are nocturnă

Încă un stadion din județul Vaslui beneficiază de nocturnă. Este vorba despre arena din comuna …

CSM FC Vaslui a învins Juventus Fălciu, scor 7- 0,în Cupa României

CSM FC Vaslui a obținând o nouă victorie confortabilă, scor 7-0, în fața formației Juventus …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *