miercuri , 26 septembrie 2018, 13:20
Home / Sport / HC Vaslui-CSM Satu Mare 26-23 (14-9) Performanţă istorică!

HC Vaslui-CSM Satu Mare 26-23 (14-9) Performanţă istorică!


HC Vaslui termină sezonul regulat pe locul 6, egalând cea mai bună clasare a echipei Moldosin Vaslui în prima ligă de handbal masculin, moment care i-a adus formaţie vasluiene singura participare într-o competiţie internaţională.
Deja calificaţi în play-off-ul Ligii Naţionale, handbaliştii Vasluiului au avut un start relaxat în faţa ultimei clasate, CSM Satu Mare. Primul avantaj pe tabelă a fost consemnat în minutul 12, scor 5-4.
Ultimele cinci minute ale reprizei au fost de vis pentru jucătorii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte, care au oferit un recital de goluri, cu o consecutivă de patru goluri, majorând diferenţa de la 10-9 la 14-9. De remarcat şi prestaţia lui Răducu Tamaş, care a închis perfect poarta.
În partea a doua, Sandu Iacob mizează pe handbaliştii mai puţin folosiţi în acest an, iar oaspeţii reduc la două lungimi diferenţa, cu şase minute înainte de fluierul final, scor 24-22, deşi Bogdan Pralea a făcut minuni în poartă, blocând numeroase incursiuni ale adversarilor la poartă.
A fost retrimisă pe teren artileria grea, care a rezolvat imediat problema învingătoarei, meciul încheindu-se cu scorul de 26-23 în favoarea Vasluiului.
În prima etapă a play-off-ului, HC Vaslui va întâlni ocupanta locului 3, CSM Bucureşti, primul meci fiind programat pe 5 aprilie, în deplasare, de la ora 16 şi va fi transmis în direct la TVR.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

”Aveți răbdare cu echipa Vasluiului!”

La final de meci, antrenorul CNOT Brașov, Florin Paraschiv, a avut numai cuvinte de laudă …

CSM Vaslui-CNOT Brașov 37-18 (15-12): Diferență zdrobitoare!

CSM Vaslui a debutat cu dreptul în noul sezon al Diviziei A de handbal masculin, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *