luni , 21 septembrie 2020, 11:40
Home / Local / Actualitate / Târgul Proiectelor Comunitare în județul Vaslui

Târgul Proiectelor Comunitare în județul Vaslui


Prefectul Isabel Bogdan a participat astăzi la cea de a treia ediție a Târgului Proiectelor Comunitare din județul Vaslui, eveniment organizat de World Vision România.
În cadrul manifestării, organizatorii au ținut să evidențieze o parte din cele 160 de proiecte, inițiative și campaniaii desfășurate de cei peste 150 de voluntari din zona rurală a județului Vaslui, fiind recompensate cu plachete la cele 14 categorii ale competiției.
”Am apreciat viziunea fundaţiei World Vision România, şi anume, aceea că ea nu vine în comunitatea ta să facă ceva în locul membrilor comunităţii, ci vine să rezolve ceva împreună cu aceştia. De aceea, este foarte important sprijinul şi interesul comunităţii în astfel de proiecte şi nu ezit să vă felicit, pe cei de faţă, şi nu numai, pentru implicarea şi devotamentul în slujba comunităţii. Susţin şi felicit implicarea activă a organizaţiilor non-guvernamentale, de aceea cred că un eveniment desfăşurat ca cel de astăzi, vine, nu numai să recunoască şi să premieze eforturile partenerilor implicaţi, ci şi ca o oportunitate de a împărtăşi experienţele fiecăruia. Felicit atât instituţiile ce vor fi nominalizate în cadrul festivităţii de premiere, cât şi pe cei premiaţi. Sunteţi un exemplu în promovarea spiritului comunitar şi promovarea dezvoltării durabile a comunităţilor rurale”, a declarat prefectul Isabel Bogdan.
La festivitatea de premiere a fost prezentă și Daniela Buzducea, director advocacy World Vision România, care a ținut să amintească faptul că în acest an a fost inițiat, cu sprijinul LIDL România, proiectul ”Pâine și Mâine”, de tip ”școală după școală”, unde 120 de copii din localitatea Pădureni, comuna Oșești, Parpanița și Cioatele, din Negrești, primesc în fiecare zi o masă caldă și sunt sprijiniți în efectuarea temelor și derularea activităților extrașcolare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *