sâmbătă , 20 octombrie 2018, 16:29
Home / Local / Actualitate / Ședința Colegiului Prefectural al județului Vaslui

Ședința Colegiului Prefectural al județului Vaslui


Colegiul Prefectural al Judeţului Vaslui s-a reunit ȋn ședinţă ordinară joi, 30 martie 2017, sub conducerea prefectului Isabel Bogdan.
Principalul subiect propus pe ordinea de zi a fost legat de analiza activității desfășurate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Vaslui în anul 2016 și continuarea lucrărilor de înregistrare sistematică inițiate de unitățile administrativ teritoriale, începute în a doua jumătate a anului 2016, în cadrul Programului Național de Cadastru şi Carte Funciară.
OCPI Vaslui, prin cele două birouri de cadastru şi publicitate imobiliară, a efectuat un număr total de 117.835 de operaţiuni (67.267 – BCPI Vaslui şi 50.568 – BCPI Bârlad), pentru care a încasat 3.976.147 lei, din care 293.945 lei reprezintă servicii pentru care au fost percepute tarife de urgență
În ce privește activitatea comisiei de autorizare a persoanelor fizice, ”în anul 2016, la OCPI Vaslui au fost depuse 10 cereri de autorizare a persoanelor fizice. În urma soluționării acestora, au fost autorizate un numar de 4 persoane fizice, 3 cereri au fost respinse în urma examinarii și 3 cereri au fost retrase. Au fost depuse și solutionate de către persoanele fizice,12 cereri de acces on-line la sistemul informatic Eterra”, a declarat Daniela Chiper, directorul OCPI Vaslui.
Tot în cadrul întâlnirii au fost aprobate proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni al judeţului Vaslui pe anul 2017 pentru realizarea obiectivelor derivate din Programul de Guvernare și proiectul de hotărâre privind aprobarea listei tipurilor de raportări a membrilor Colegiului Prefectural către Instituţia Prefectului – judeţul Vaslui şi modalitatea de realizare a acestora.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET

Poliția Română, împreună cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire …

Tânăr căutat de autoritățile din R. Moldova, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *