luni , 24 septembrie 2018, 09:48
Home / Local / Actualitate / PERSOANĂ REȚINUTĂ PENTRU CONTRABANDĂ

PERSOANĂ REȚINUTĂ PENTRU CONTRABANDĂ


O femeie din municipiul Bârlad, cercetată pentru mai multe fapte de contrabandă, a fost reţinută ieri de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui .

În ziua de 28 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au depistat în flagrant, în zona unei piețe de pe raza municipiului Bârlad, o femeie în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate. Aceasta deţinea, fără drept, în vederea comercializării, 100 de țigarete cu timbre de acciză din Republica Moldova.
Femeia a fost condusă la sediul Poliției municipiului Bârlad, unde a fost audiată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Având în vedere că aceasta este cercetată pentru comiterea aceluiaşi tip de infracţiune în alte 8 dosare penale, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vaslui au dispus prin ordonanţă reţinerea femeii pe o perioadă de 24 de ore.
În cursul acestei zile, femeia a fost prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de dispunere a unei măsuri preventive.
Unitatea de parchet a dispus pe numele ei măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarm din Vaslui, întors dintr-o misiune în Mali

În perioada Septembrie 2016 – Septembrie 2018, maiorul Marian Panfil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi …

Bătrân mort, găsit pe camp

Un bătrân de 73 de ani, din Dodești, a fost găsit decedat pe un câmp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *