miercuri , 20 iunie 2018, 22:37
Home / Local / Actualitate / PERSOANĂ REȚINUTĂ PENTRU CONTRABANDĂ

PERSOANĂ REȚINUTĂ PENTRU CONTRABANDĂ


O femeie din municipiul Bârlad, cercetată pentru mai multe fapte de contrabandă, a fost reţinută ieri de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui .

În ziua de 28 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au depistat în flagrant, în zona unei piețe de pe raza municipiului Bârlad, o femeie în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate. Aceasta deţinea, fără drept, în vederea comercializării, 100 de țigarete cu timbre de acciză din Republica Moldova.
Femeia a fost condusă la sediul Poliției municipiului Bârlad, unde a fost audiată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Având în vedere că aceasta este cercetată pentru comiterea aceluiaşi tip de infracţiune în alte 8 dosare penale, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vaslui au dispus prin ordonanţă reţinerea femeii pe o perioadă de 24 de ore.
În cursul acestei zile, femeia a fost prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de dispunere a unei măsuri preventive.
Unitatea de parchet a dispus pe numele ei măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șapte elevi de 10 la Evaluare

Mult aşteptata zi a rezultatelor Evaluării Naţionale a fost poate şi cea mai crâncenă probă …

Patru vasluience, născute în 1918, sărbătorite de autorități

Prefectul Eduard-Andrei Popica a ținut să le felicite pe Elena Balan, din satul Târzii, comuna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *