miercuri , 30 septembrie 2020, 17:49
Home / Local / Actualitate / La volan, cu permisul de conducere suspendat

La volan, cu permisul de conducere suspendat


Poliţiştii de frontieră vasluieni efectuează cercetări cu privire la bărbat depistat la controlul de frontieră conducând un microbuz, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
În data de 27 martie a.c., în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova, Vasile V., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 29 de ani.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că Vasile V. are dreptul de a conduce suspendat, începând cu data de 20.02.2017, în urma unui accident rutier produs pe raza județului Neamț, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cod Roșu de inundații în județul Vaslui!

Județul Vaslui se află sub avertizare COD ROȘU de inundații, până la ora 15:00. Ca …

S-a stins din viață profesorul Dan Ravaru!

Omul de cultură, neobositul publicist, pasionatul folclorist DAN RAVARU a plecat pe drumul fără întoarcere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *