vineri , 18 septembrie 2020, 21:41
Home / Local / Actualitate / Târgul proiectelor comunitare

Târgul proiectelor comunitare


Peste 150 de beneficiari și parteneri din proiectele de educație, protecția copilului, dezvoltare economică și dezvoltare spirituală desfășurate de Fundația “World Vision România” în județul nostru sunt așteptați, joi, 30 martie, la Târgul Proiectelor Comunitare – ediția a III-a, eveniment care va avea loc la Centrul de Afaceri din Vaslui.
În cadrul manifestării, cele mai bune proiecte comunitare finanțate de fundație și coordonate și implementate de parteneri din 13 comune (Oșești, Rebricea, Pungești, Vulturești, Rafaila, Todirești, Dumești, Laza, Ivănești, Poienești, Bălteni, Zăpodeni, Delești) și din orașul Negrești vor primi distincții și premii.
“Ca și la edițiile anterioare, dorim să recunoaștem și să premiem implicarea, parteneriatele eficiente și voluntariatul, puse în slujba progresului și a transformării comunităților rurale, a bunăstării copiilor din mediul rural. Evenimentul va întruni participarea reprezentanților autorităților publice locale și județene, a membrilor activi din comunitățile partenere în programele de dezvoltare (directori de școală, cadre didactice, asistenți sociali, medici, mediatori sanitari, preoți, polițiști), a reprezentanților fundației noastre și, nu în ultimul rând, a copiilor și tinerilor. Menționăm că, în acest an, cu sprijinul partenerilor și autorităților locale, am îmbunătățit viața a peste 5.500 de copii și tineri și a 300 de familii de agricultori și fermieri, valoarea totală a intervenției directe fiind de peste 500.000 de dolari”, a declarat Magda Cămănaru, manager zonal Iași-Vaslui al Fundației “World Vision România”.
La finalul evenimentului, participanții vor putea vizita standurile special amenajate ale asociațiilor de fermieri și meșteșugari, create tot în cadrul unor proiecte comunitare de succes.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prima tranşă de vaccin antigripal de la Ministerul Sănătăţii a ajuns la Vaslui

Ministerul Sănătăţii a achizionat vaccinul antigripal pentru sezonul rece, iar prima tranşă de 330 de …

Gafa DSP Vaslui: Elevele cu Covid-19 nu sunt de la LMK Vaslui!

Elevele confirmate cu Covid-19 nu sunt de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Una dintre ele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *